U bent collega-vastgoedmakelaar ?

U wil net als wij, uw klanten vandaag nog meer hulp bieden dan gisteren?  Dan gelooft u net als wij in 100%Synergie tussen collega-vastgoedmakelaars, 100%Synergie met notarissen, 100%Synergie met projectontwikkelaars, kortom, met iedereen die professioneel actief is in de vastgoedsector.  Daar wil 100% dan ook 100% voor gaan.  

100% is dan ook één van de bezielers van de 100%Synergie-Club die als doel heeft een positieve synergie te doen ontstaan tussen haar leden die zich bewust zijn dat dit ontstaat wanneer men zich omringt door de juist ingestelde mensen.  De 100%Synergie-Club is een groeiende organisatie die meerdere 100%Synergie-Café’s verzamelt die zich verspreiden in elke provincie van het hele land.  Elk Synergie-Café bestaat uit een beperkte groep leden (vastgoedprofessionals) die met elkaar de mogelijkheid creëren om elkaar 10x per jaar telkens gedurende minstens 2 uur ontmoeten.

Nog nooit deelgenomen aan zulk een Synergie-café? Dan verwelkomen wij u (geheel gratis) op de eerstvolgende bijeenkomst bij u in de buurt !  

extra bonus: Door het partnership dat 100% afsloot met Immoversity en het feit dat er specifieke vastgoedthema's worden uitgewerkt, worden er 2 BIV-opleidingsuren toegekend aan uw deelname, lees meer en schrijf je in !  of  mail ons Synergie@100-100.be.   

komende data:

voor de provincie Antwerpen:   donderdag 27 juni, ontvangst: 19u (volgende: wo 18/09)

voor de provincie Oost- en West-Vlaanderen: dindag 25 juni ontvangst: 19u. (volgende: di 17/09)

 

beste collega, een stapje verder gaan?

mocht u in het 100% aanbod een eigendom zien dat in aanmerking kan komen voor uw klant of voor iemand die u kent, neem dan alstublieft contact met ons op.

U bent nog niet opgenomen in het 100%OPEN-Systeem ? Dan bieden wij u dit als collega graag aan.  Het kost u niets, het kan u enkel maar opbrengen, en vooral: het kan voor elke klant een meerwaarde zijn !  Onze deur staat voor u open !

Wellicht net als u, gaan wij voor 100% permanente opleiding voor onze vastgoed professionals.  Weerom: we gaan voor 100%Synergie, dus willen we die opleidingen ook graag delen met u ! 

neem gerust contact op via het contactformulier, of bel 03 777 21 21, of stuur een email naar Synergie@100-100.be

lees meer en schrijf je in !

 

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons