maak kennis met 100% Martine & Danny

omdat ze te bescheiden zijn om er zelf iets over te zeggen doet 100% een boekje over hun open:

Een echt vast&goed koppel dat 24 op 24uur 7 op 7 ... immobiliën ademt !  Begaan met Jules en klein Pierke op zijn Antwerps.  Ze zijn van de buurt en ook altijd in de buurt!  Ze hebben al een palmares van meer dan 1000 verkopen met zijn tweetjes.  Naast immobiliën, hebben ze beiden ook een hart voor voetbal, maar vooral een hart van goud !

100% is als kwaliteitsmerk dan ook bijzonder trots om 100% Martine & Danny als PREMIUM 100%Vastgoedadviseurs te mogen aankondigen !

 

woordje van 100% Martine:

"Daar ben ik dan ook heel blij mee!  Zo kan ik nog meer klanten helpen dan ooit tevoren.

Eigenlijk, wat ik nog het allerleukste vind?  Dat is dat ik tegenwoordig heel vaak de kinderen van..., of vrienden van ... klanten die ik eerder mocht helpen aan een woning, nu mag bijstaan in hun vastgoedplannen.  Ze komen binnen en vragen naar Martine, kei plezant !" 

 

woordje van 100% Danny:

"Elke dag ga ik ervoor, en kijk of we op de één of andere manier, vandaag meer verkoopskansen kunnen creëren dan gisteren.  Hierom hebben we na 22 jaar hier in het Antwerpse, de vlag van CENTURY 21 die we met fierheid hebben gedragen, ingewisseld voor het 100%concept, de sleutel voor 100%Succes !  100%Synergie met mijn collega's, datgene wat blijkbaar een onontgonnnen terrein blijkt te zijn in het Belgische vastgoedlandschap, maar zoveel meer (ver)koopkansen biedt!  Dus ga ik daar zeker voor !"

 

Wil u ze graag eens persoonlijk ontmoeten om uw toekomstige vastgoedplannen eens voor te leggen, dat is het liefste, wat ze doen !  Neem contact op via het contactformulier, of bel: 03 777 21 21 of mail naar Danny@100-100.be of Martine@100-100.be

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons